Stron: 17954 Ost. moderacja: 17 10 2023
HACCP to system bezpieczeństwa żywności, który służy zapewnieniu bezpieczeństwa produkowanej lub magazynowanej żywności.

Wdrożenie HACCP rozpoczyna się analizą aktualnej sytuacji firmy i opracowaniem CCP- Krytycznych Punktów Kontroli.

Główny nacisk  podczas wdrażania HACCP, kładzie się na zapobieganie zagrożeniom związanym z personelem, maszynami, opakowaniami, środkami czystości.

Komentarze

Dodaj swój komentarz »

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii

KaISO

Powstała 1 listopada 2003 roku firma KaISO zajmuje się szkoleniami, konsultacjami, wdrażaniem i doskonaleniem systemów ISO, którymi są: ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, PN-N / OHSAS 18001, ISO 22000, I...

ISO 14001

Ośrodek ćwiczebny Simptest mieści się w Poznaniu. Od wielu lat współdziała z przedsiębiorstwami na terenie całego kraju w obszarze Systemy Zarządzania Jakością wg wymagań norm serii ISO 9000. Dokonują...

E-learning, szkolenia online

Zapewniamy ciekawe szkolenia online. Szkolenia przez internet to możliwość podwyższenia kwalifikacji w celu poprawy poziomu życia i rozwoju osobistego. A robimy to za pośrednictwem certyfikatyprzezint...

Ta strona używa plików cookies. Pozostając na tej stronie,wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies. Więcej informacji można znaleźć w RegulaminieX