Stron: 17954 Ost. moderacja: 17 10 2023
HACCP to system bezpieczeństwa żywności, który służy zapewnieniu bezpieczeństwa produkowanej lub magazynowanej żywności.

Wdrożenie HACCP rozpoczyna się analizą aktualnej sytuacji firmy i opracowaniem CCP- Krytycznych Punktów Kontroli.

Główny nacisk  podczas wdrażania HACCP, kładzie się na zapobieganie zagrożeniom związanym z personelem, maszynami, opakowaniami, środkami czystości.

Komentarze

Dodaj swój komentarz »

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii

Świadectwa energetyczne, certyfikaty. Nowy Sącz.

Sporządzimy dla Państwa świadectwo energetyczne zwany również certyfikatem energetycznym. Szybko, tanio i solidnie z zachowaniem wszystkich norm i przepisów związanych z wystawianiem świadectw energet...

JG Value - Wycena nieruchomości Olsztyn

JG Value Wycena Nieruchomości Joanna Gryguć-Kołodziejska to zespół profesjonalnych specjalistów działających w branży związanej z wycena nieruchomości. Realizujemy wyceny dla potrzeb kredytowych, inwe...

Audyty energetyczne przedsiębiorstw

Jeśli Twoja działalność zatrudnia powyżej dwustu pięćdziesięciu osób, czyli jest dużym przedsiębiorstwem, musisz pamiętać o obowiązku przeprowadzenia audytu energetycznego. Audyt należy wykonać i zgło...